Erling Rundgren får Klippans Kommuns Köpmannapris 2013

Motiveringen lyder: ”Erling Rundgren ger alltid kunderna en god personlig service och har ett vänligt bemötande. Han erbjuder ett brett sortiment av reservdelar och tjänster till konkurrenskraftiga priser. Erling har under många år varit Klippanborna trogen och är mycket kunnig inom sitt yrkesområde, ingen uppgift är för stor eller för liten.”

Med de fina orden belönas Erling, ägare till Rundgrens Cykel och Motor, med Klippans Kommuns Köpmannapris 2013.
– Jag tog över butiken efter min far för 35 år sedan. Min bror, jag och min mor såg till att få butiken på fötter efter några tunga år.

Välkänd butik

Det är många kunder som kommit in och gratulerat till utmärkelsen sen det blev offentligt.
– En kund som tidigare bott här i Klippan men flyttat till Ängelholm körde hit bara för att säga grattis. Det känns bra att så många tänkt och tänker på mig.

Erlings far startade butiken redan 1950 och den är välkänd både i och utanför Klippan.
– Det roligaste med jobbet här i butiken är att det aldrig blir enformigt. Jag vet aldrig hur en arbetsdag kommer se ut, vilka arbeten som kommer att behöva göras och vad kunderna kommer att fråga efter, säger den glada och stolta innehavaren av Köpmannapriset 2013.