Vågar du? – Factory of Fear i Åstorp

Är du sugen på att uppleva ett riktigt skräckäventyr till Halloween? 

På Fabriksgatan i Åstorp ligger en övergiven byggnad som rymmer skräck och fasa för de som vågar sig in där. Konceptet är att du är huvudpersonen i en skräckfilm. Skräckrundan varar runt 30 minuter och där din grupp får uppleva känslor som kalla kårar, panik, flyktbeteende, hjärtklappning och ångest. Med ljus- och ljudteknik och agerande skådespelare får även den tuffaste känna smaken av skräck.
– Att framkalla känslor av skräck och fasa och även att skrämma folk är det roligaste jag någonsin gjort, säger grundaren Joakim Andersson.

Factory of Fear har öppet hela Halloweenhelgen, fredag-söndag. Det går även bra att boka en rundvandring i grupp, företagsevent eller möhippa om helgerna. Skådespelare i byggnaden gör att det kryper kalla kårar längs ryggraden. I den mörka fabriksbyggnaden gömmer sin nämligen ondskan i väntan på den som vågar utmana sina rädslor.

Vågar du utmana dina rädslor?

Kolla in alla nyheter och datum med öppettider i höst. Gå in på hemsidan www.factoryoffear-swe.com