Födelsedagskalas för Familjens Hus

I 10 år har Familjens Hus i Klippan funnits som en mötesplats för familjer. 

Här bedrivs hälsofrämjande och stödjande verksamhet i samverkan mellan Klippans kommun och Region Skåne. Verksamheten erbjuder barnmorskemottagning, barnavårds­central, öppen förskola och social rådgivning.

Dagen till ära fanns brandkåren på plats med en brandbil och på gräsmattan blåste barnen stora såpbubblor. Janet Nilsson Norén som var med och startade upp verksamheten fanns på plats liksom flera andra tidigare anställda liksom nuvarande personal. Det firades med kaffe och tårta.
– Familjecentralen är guld värd. Och idag är det härligt att se alla barn, vissa har vi haft under flera år och vissa är nyfödda. Ett härligt väder och fantastisk uppslutning idag. Genom samarbete och tillsammans erbjuder vi en bred kompetens vilket skapar en trygghet för våra besökare som ju behöver olika slags insatser, säger Annette Olsson som är förskolelärare och ansvarig för öppna förskolan.