Gunns Mode klär dig från topp till tå

Kön ringlar lång utanför Gunns Mode och kunderna är förväntansfulla inför kvällens modevisning. Inne i butiken har Helena och mannekängerna fixat och ställt i ordning, förväntan ligger i luften. Äntligen känner många över att livet återgår till det normala.

Mannekängerna visar upp vårens och sommarens mode. De trendigaste färgerna är cerise, ärtgrönt och kornblått men självklart finns milda pasteller också. Deltagarna kan känna och klämma på kläderna och det visas tydligt sin uppskattning över de olika plaggen.
– Vi är så tacksamma att det äntligen blivit mer normalt igen. Vi har fått många nya kunder som väljer att handla tryggt och lokalt. Vi ger alltid personlig service och alla som jobbar i butiken strävar efter att alla kunder ska lämna butiken med ett leende på läpparna och återkomma till oss, säger Helena.

Nya designmärken i butiken

I vår kommer kavajen tillbaka och matchas med kostymbyxa eller jeans. Det är mycket blå toner från marint till ljusblått. Det visades flera nya märken som det danska designmärket Ilse Jacobsen, vars kläder inspireras av naturen och designar ready-to-wear, gummi & regnprodukter samt klänningar som framhäver kroppens naturliga former. Passar perfekt både till festen och på vardagen. Nytt är även Karmamia som är ett exklusivt märke i dansk design, tillverkade i egna
fabriker. Kläderna har fokus på passformen och är i klassiska färger och linjer som gör kläderna användbara om och om igen.

Utökat skosortiment

Gunns Mode är numera en butik som klär dig från topp till tå. Ett besök i en butik för att hitta allt och dessutom få hjälp att kombinera med personlig touch. Massor av nya skor att välja på efter sortimentet utökats.
– Det är roligt att så många uppskattar att vi tagit in skor och försäljningen ökar hela tiden. Många vill komma till en fysisk butik och prova skorna innan de köper dem, berättar Helena.

Lyckat med modevisning

Förväntansfulla besökare passade på att efter modevisningen handla till rabatterade priser och prova kläder som visats av mannekängerna. Att mannekängerna är i varierande storlek och ålder, underlättar för besökarna när de ska bedöma de olika plaggens form och färg.