Happy Thai – även med husmanskost

På Järnvägsgatan i Klippan ligger restaurangen Happy Thai som trots sin anspråkslösa inredning erbjuder så mycket mer än enbart thaibuffé. 

Här serveras det även sushi och svensk husmanskost till lunch­buffé och är du sugen på en 200 grams angusburgare är Happy Thai restaurangen du ska besöka. Det har redan många hungriga gäster upptäckt. Bra kockar i köket och rejäla välsmakande portioner till en billig peng är ett vinnande recept. Att hitta thaibuffé för 79 kr eller husmanskost för 85 kr inklusive läsk är svårt, åtminstone om det ska smaka bra.

Angusburgare serveras med pommes och sallad. Burgare med ost och bacon som är perfekt knapriga som de ska vara i en hamburgare. Köttet är perfekt och smeker smaklökarna till njutning. Pommes är krispiga och goda. 

Thaibuffé innehåller både klassiker och smaknyheter. Det är säkra kort som gäller även för sushin. Oavsett om du väljer thaibuffé, husmanskost eller angusburgare blir du mer än nöjd. När du tror att det inte finns plats för mer mat ingår det även efterrätt i priset. Glass med friterad banan kan få vilka byxor som helst att sprängas. En sak är säker, Happy Thai är här för att stanna!