ICA Kvantums nyårskarameller

Vi blickar tillbaka på ett år där stora delar av butiken för­nyats och byggts om. Sedan tidigare har kylar och frysar bytts ut vilket bidragit till en effektivare och mer hållbar butik genom energibesparing och minskad miljöpåverkan. 

Med ny inredning har butiken nu blivit ljusare, mer lättöverskådlig och möjliggör mer yta för varje kund att röra sig på. ICA Kvantum är butiken som ständigt utvecklas i att erbjuda en bra butiksmiljö, upplevelse och erbjudande med sortiment och kvalitet för alla kunder.

– Vi är inte färdiga på långa vägar utan 2022 kan du som kund förvänta dig en fortsatt utveckling i samma anda. Vi anpassar oss utifrån våra förutsättningar och vad som är bäst för våra kunder och medarbetare. En trevlig och bra butiksmiljö är viktigt, säger Filip Cronberg.

Ett viktigt perspektiv i att förnya butiken ligger i att bibehålla och utveckla sortimentet. Med över 20 000 artiklar i sortimentet är målsättningen att alltid erbjuda något för alla. Möjligheterna ligger även i förmågan att kunna anpassa utbudet och göra det enklare att handla mer lokalt samt produkter som efterfrågas av kunderna. Med ytterligare ett steg in i framtiden skapar ICA Kvantum mervärden på flera olika sätt. Först och främst genom ett brett sortiment, personligt bemötande och ett bra erbjudande, men också
genom att kunna agera lokalt och vara en del av det lokala samhället. ”Lokal omtanke” är ett ledord i verksamheten och innefattar allt från satsningar och samarbeten med lokala leverantörer, föreningar och idrottsklubbar till skolor och möjligheten till en första anställning. Lokal omtanke ska främja ett levande samhälle och bygger därför mycket på att ge tillbaka.

– Vi blickar alltid framåt och ser möjligheter för att göra varje dag enklare för våra kunder. Genom ständiga förbättringar och att fortsatt vara lyhörda gentemot våra kunder vill vi både engagera, men också inspirera till en godare morgondag. Resan mot ett nytt år av inspiration och ett kliv in i framtiden fortsätter när butiken nu moderniseras och utvecklas ytterligare, avslutar Filip 

– Från oss all till er alla önskar vi en riktigt god jul och gott nytt år, önskar Filip med personal.

Välkommen till en riktig mataffär!