En skräckupplevelse i Åstorp

På Fabriksgatan ligger en övergiven byggnad som rymmer skräck och fasa för de som vågar sig in där. 

I receptionen finns det tv-skärmar som visar övervakningsfilmer från källarens mentalsjukhus där människor sitter inspärrade i celler. Fyra ungdomar som ska in och utmana sina rädslor är Linus, Signe, Hilda och Viggo som är spända och nervösa inför att kliva in i huset. 

Plötsligt slås dörren upp och en storvuxen och galen cirkusdirektör välkomnar och går igenom reglerna samtidigt som det rör sig utklädda skådespelare bakom dig och frammanar rädsla. Sedan startade promenaden på två våningar som innehåller allt från skräckinjagande monster, hårresande clowner, en blodig tandläkarmottagning och det läskigaste av allt – en barnkammare med riktiga barn.
– Det är många skådespelare som skrämmer dig. Det var tur att jag kissade innan jag gick in, säger Viggo efteråt.

Kalla kårar, panik, flyktbeteende, hjärtklappning och ångest är känslor som framkallas under skräckrundan. Med ljus- och ljudteknik och ett 15-tal skådespelare får även den tuffaste känna smaken av skräck.
– Jag tycker det var värst när monsterna tog på mig, säger Hilda.

Efteråt var alla överens om att det var riktigt läskigt med olika saker att bli rädd för.
– Trots att det var sjukt läskigt rekommenderar jag absolut alla att boka ett besök, säger Signe.

Vågar du utmana dina rädslor?

Boka en skräckrunda

Bokar tid gör du via Messenger på Face­book (Factory of Fear -swe-)
Tid: ca 25 min Pris: 200:- per person
Åldersgräns: 13 år. Yngre i vuxet sällskap
www.factoryoffear-swe.com