Nyhet: Super Foam hos Biltvätten

Klippans Biltvätt, ”gör-det-själv-tvätt”, har funnit på Fabriksvägen snart i 15 år. 

Nu har biltvätten uppgraderats med högeffektiva Super Foam som är ett högeffektivt skum som rengör bilen skonsamt. Enkelt att använda, följ bara tvättinstruktionerna i tvättbåsen för bästa resultat, avsluta alltid biltvätten med högglans som är avhärdat vatten för en fläckfri bil. Biltvätten har öppet dygnet runt.

– Super Foam är en skumlösning som rengör fordonet skonsamt och effektivt. Vi rekommenderar att man kombinerar Super Foam med avfettning för bästa resultat. Tänk på att hålla ett gott avstånd mellan spollansen och fordonet, minst en halvmeter så att det blir en jämn spridning av skum på fordonet, förklarar Biltvättens Marcus Andersson.

Biltvätten väljer lokalt

När det skulle tryckas upp nya skyltar och instruktioner kontaktade Marcus Adapt Media som trycker skyltar, dekaler, klistermärken och allt annat som går att trycka.

– Vi har tryckt skyltar, stripat upp biltvätten och monterat allt. Innan dess tog vi fram designen. Vi är ett lokalt tryckeri och reklambyrå med allt under samma tak, förklarar Daniel Kristensson på Adapt Media.

Att agera lokalt innebär att handla av varandra lokalt i största möjliga mån, något både Biltvätten och Adapt Media väljer att göra.