Er Byggare – ett omtyckt byggföretag

En köks- eller badrumsrenovering innebär en investering som både är värdehöjande för bostaden och något som skapar ökad livskvalitet. 

Ett smart och i längden billigt sätt är att använda sig av en bra byggfirma. Er Byggare i Klippan är erkänt duktiga och omtyckta för sitt arbete. De är så pass duktiga att de fått sätta upp en gräns för hur långt bort de åtar sig jobb.

– Vi är ett lokalt företag med bred yrkeskunskap och vi arbetar uteslutande utifrån nöjd kunds perspektiv som innebär kvalitet från idé till färdigt resultat. Badrum, och även kök, är bland de mest kostsamma renoveringar som du kan göra. Därför är det viktigt att det blir rätt från början. Vi arbetar som totalentreprenörer åt dig som kund, d.v.s vi tar hand om din renovering från början till slut, säger Fredrik Hjorth.

Fördelar med Er Byggare

Vid alla byggprojekt, nytt som renovering, är det fördelaktigt att välja Er Byggare. Med Er Byggare får du projektledning och alla delar i processen i ett paket. Badrums- och köksrenovering kräver en mängd olika arbetsgrupper som snickare, elektriker och rör­mokare inblandade.

– Vi sköter alla delar av arbetet vilket innebär stora besparingar i form av tid och även kostnader för dig som kund. För oss är det viktigt med nöjda kunder och att vi kan leverera i tid och ett resultat över förväntan samt till ett fast pris. Om det uppstår oklarheter tar vi direkt en diskussion och löser saken, förklarar Fredrik.

WOW känsla

All renovering ska skapa en känsla av Wow! Med hjälp av kakel och klinker kan man skapa ett helt nytt badrum och tvättstuga. En tvättstuga med vackra detaljer, smarta lösningar och välplanerad förvaring är mycket trevligare att arbeta i. Ett ljust och fräscht badrum med ljusinsläpp och stilrena detaljer ger hela rummet och huset ett lyft. Vi tillbringar tre år under vår livstid i ett badrum, därför är det viktigt att vi trivs och tycker om vårt eget badrum. Glädjen över ett nyrenoverat badrum är oslagbart. Att anlita Er Byggare, som ansvarar och tar hand om hela badrums- eller köksrenoveringen samt har rätt kunskaper, erfarenheter och försäkringar, är en trygghet för dig som kund. Många nöjda kunder vittnar om det.