Rögle spelar hemma – i Halmstad

Höstens hemmamatcher i Champions hockey League spelas i Halmstad Arena. Det är hemmamatcherna mot EV Zug och Red Bull München den 26 respektive 28 augusti. 

De två matcherna i Halmstad ingår inte för säsongskortsinnehavare, däremot kommer Rögles tredje gruppspelsmatch mot SønderJyskE i oktober att ingå. Biljetter till matcherna i Halmstad kommer att säljas via Halmstad Hammers och finns tillgängliga via hammers.se. Priset på biljetterna kommer att vara 199:- från 12 år och uppåt och 149:- för dom under 12 år.

Det är på grund av den pågående ombyggnationen av Catena Arena som Rögle spelar i Halmstad vilket ger möjligheter att knyta nya kontakter där. Kari Litmanen som är kommersiellt ansvarig i Rögle BK ser fram emot att träffa företagare och berömmer samtidigt Halmstad Hammers organisation.

– Det kommer bli roligt att spela matcherna i Halmstad och ha publik på läktaren igen. Vi hoppas förstås att många Rögle-supportrar är på plats och stöttar laget, under förutsättning att restriktionerna tillåter.

Stort intresse för Rögle

Efter framgångarna på isen förra säsongen är intresset rekordstort för att se Rögle på plats den här säsongen. Antalet sålda säsongskort är rekordstort och Daniel Koch som är klubbdirektör bekräftar att intresset för Rögle har aldrig varit större än vad det är nu och säsongskortsförsäljningen slår rekord i år igen.

– Det är helt fantastiskt och gång på gång visar vi att vi har Sveriges bästa och trognaste publik.

Samtidigt som andelen sålda säsongskort ökar, ökar även publikkapaciteten från 5 051 åskådare till drygt 6 500. Försäkra dig om en plats till samtliga matcher genom att köpa säsongskort och köp även biljetter till CHL matcherna i Halmstad.

Observera att pga Covid-19 är antalet platser begränsade.

Säkra ditt säsongskort här!