Ralf Scott prisad av Scandic i Årets Sportförälder 2020

Scandic Hotels fick in över 1100 nomineringar till Årets Sportförälder 2020. 

Årets Sportförälder är ett pris som för fjärde året i rad delades ut till superhjältar inom den ideella idrottsverksamheten. Scandic Hotels definierar en ”Sportförälder” på följande sätt: ”En sportförälder kan vara en mamma, pappa, moster, kusin, granne eller tränare som engagerar sig i barn- eller ungdomsidrotten. Det kan kort och gott vara vem som helst som gör det där lilla extra.” Detta passar verkligen  in på Klippans egna pristagare: Ralf Scott. 

Ralf från Klippans kraftsportsklubb var en av de 55 eldsjälar som uppmärksammades och fick pris för sitt ideella engagemang med följande motivering: ”Här blandas killar, tjejer, barn med speciella behov och barn med invandrarbakgrund.”