Sweet Harmony

Nyhet hos Sweet Harmony – beställ hemma, hämta på plats

Sweet Harmony

I takt med att allt fler beställer lunch och äter hos Sweet Harmony har de valt att ta hjälp av Adapt Media som skapat ett onlinesystem där du beställer och swishar betalningen, sen är din mat klar för avhämtning på bestämd tid.

– Det är perfekt för oss som kan förbereda maten och ha den klar på utsatt tid. Som kund behöver du inte stå och vänta på din mat eller för att betala utan det är bara snabbt in och hämta maten. I Coronatider är det extra bra eftersom vi minskar risken för kö. Vi kommer även ut med maten till de kunder som inte vill, eller kan, gå in och hämta sin mat, förklarar Annika.

Beställ på sweetharmony.se

Gå in på hemsidan sweetharmony.se och beställ, senast 30 minuter senare kan du hämta din mat.
– Vi har även tryckt upp menyer för de som vill ha med sig det hem eller till jobbet. Välkommen att testa vårt nya bokningssystem, avslutar Annika.

Så här enkelt beställer du:

  1. Gå in på sweetharmony.se och klicka dig vidare till online-beställningen.
  2. Välj mat, tillbehör och dricka genom att lägga dem i varukorgen.
  3. Gå till kassan och fyll i dina uppgifter. Har du några speciella önskemål om till exempel din beställning eller hämtningstiden, fyll i det under ”Mer information”
  4. Mata in ditt Swish-nummer (ditt mobilnummer) och slutför beställningen. Gör du beställningen via din telefon så öppnas Swish-appen upp automatiskt. Betala i appen för att slutföra din beställning.
  5. En halvtimme senare är maten klar för att hämtas hos Sweet Harmony.