Söderåsens redovisningsbyrå i nya lokaler

Sofie Andersson driver en redovisningsbyrå ihop med Bettan Åkesson och har flyttat sitt kontor från Kvidinge till Stor­gatan 6 i Åstorp.

– Vi letade först lokal i Klippan men det fanns inga lediga lokaler. Däremot hittade jag en ledig lokal i Åstorp som låg centralt med nära till både järnvägsstationen och lätt att parkera utanför med bil, berättar Sofie.

Bred kundgrupp
Söderåsens redovisningsbyrå kunder är i huvudsak företag, men de hjälper även privatpersoner med deklarationer vid exempelvis en fastighetsförsäljning. De hjälper också bostadsrättsföreningar med drift och administration.
– Nytt är att vi fått många privatpersoner som sålt sitt hus och som behöver hjälp med att deklarera sin fastighetsförsäljning, som kunder. Även en dödsbon blir allt vanligare, förklarar Sofie.

Även om Söderåsen är basen med många små företag som är före­tagets kunder finns det ändå en del distanskunder.
– Det finns fler företag kring Söderåsen än vad det finns i exempelvis Helsingborg. Småföretagande är vanligare här och det finns fler som behöver hjälp med dödsbon med. Vi jobbar både med dödsbodelägare där vi hjälper till med att deklarera dödsbon och vi utför uppdrag åt begravningsbyråer och mäklarfirmor, avslutar Sofie.

Din kontakt med Söderåsens redovisningsbyrå är personlig. De har tystnadsplikt och dina uppgifter behandlas konfidentiellt.