Lucy’s in the sky öppnar på Ljungbyhed park

Lucy’s Diner finns sedan 8 år tillbaka i Löddeköpinge och verksamheten har succesivt ökats på med olika matvagnar där det grillas burgare och korv vid olika evenemang runt om i Skåne.

För ett par år sedan tog Lucy´s diner över restaurangverksamheten på Ring Knutstorp. Ring Knutstorp har en massa evenemang på gång hela tiden och gäster och kunder är helnöjda med Lucy’s.

Nu har Lucy’s smygöppnat på Ljungbyhed Park i den gamla matsalsbyggnaden. Tanken är att ”Lucy’s in the sky” kommer att stå klar under första delen av 2020, men redan nu serveras lunch varje vardag som oftast består av gedigen husmanskost.

Även skolelever
Det har blivit en flygande start med lunchservering där. Förutom de vanliga lunchgästerna äter nämligen skolornas elever i restaurangen.
– Nadja från Golfkrogen har börjat hos oss och vi kommer att samarbeta med både Ljungbyheds golfklubb och MOM Events, berättar Anders Bergman.

Lucy’s in the sky i Ljungbyhed kommer att ha flygtema och en härlig retromiljö, god mat tillsammans med trevlig personal och återkommande musikevenemang.
– Att kliva in på Lucy´s diner ska kännas som att kliva tillbaks till 50-talet. I härlig retromiljö ska du kunna äta hemlagad mat i rejäla por-tioner på äkta amerikanskt manér. Givetvis finns våra berömda korvar och hamburgare att beställa från menyn, förklarar Anders Bergman.

Lucy’s diner kan användas som fest- och eventlokal som privatpersoner, föreningar och företag kan hyra.