Eufloria firar 1-årsjubileum

Grangirlanger och kransar utanpå fönstren. Innanför lyser ljusstakar och stjärnor och sprider ett varmt sken. Den bruna arkitektvillan på Vedbyvägen är vackert dekorerad. Redan på håll syns att här jobbar personer som älskar jul och har gröna fingrar.

Maria Frohm har arbetat som florist i femton år och stortrivs på Eufloria. Tidigare har hon drivit blomsterbutik i Klippan och tilldelades Köpmanspriset år 2014, framröstad av kommun­invånarna.
– Jag får utlopp för min kreativitet genom blommor. Att göra blomsterarrangemang är ett hantverk, vi är Klippans egna lokala binderi- och blomsterdekoratör, säger Maria.

Allt inom blomster
Eufloria firar 1-årsjubileum och fler och fler hittar till butiken. Under året har butiken blivit anslutna till Euroflorist. Det hålls binderi­kurser, ordnas begravningsarrangemang och företags­miljöer.

Det har hänt mycket under det här året, förklarar Erika som äger butiken.
– Vi har utökat utbudet av blommor, krukväxter och presentartiklar efterhand som kunderna hittat hit. Med Maria i butiken har vi lyft ytterligare och kan kombinera kvalitetshantverk med prisvärdhet, avslutar Erika.

Har du inte hittat fysiskt till Eufloria på Vedbyvägen 16 mitt emot Time, kan du även hitta Eufloria på både Facebook och på Instagram eller ring på 0435-71 18 04.