Kvidinge golv har nöjda kunder!

Kvidinge golv startade maj 2008 som en enskild firma innan företaget blev ett aktiebolag den 1 april 2017, Kvidinge Golv AB. Carsten Andersen arbetar med allt inom golvläggning, även om han är specialist på plastmattor, golv- och väggbeklädnad i våtutrymmen.

– Närmare 80 procent av alla mina jobb är badrum. Sen gör jag en del parkettläggning, parkettslipning, laminatgolv och en del mindre plattsättnings jobb, berättar Carsten.

Vill växa
När vi besöker Carsten en förmiddag slipar han golv i en lägenhet i Forsmöllan, Borgen. Bostäderna ska totalrenoveras, parketten slipas och lackas. Efter 19 år som golvläggare och ett antal  år som egenföretagare siktar Kvidinge golv på att växa och anställa duktiga hantverkare.
– Det är svårt att få tag på duktiga golvläggare. Målsättningen är att få in så pass många jobb att företaget kan växa till 8-10 anställda. Det är en bra storlek på en firma, förklarar Carsten.

Det är svårt att konkurrera med de stora företagen när det ska anställas. Kvidinge golv har andra värden att framhålla:
– Jag är ärlig hela vägen, från första samtalet till fakturan skickas. Jag håller tider och vad jag lovar, kunden ska vara nöjd med jobbet. Det är kvalitet före kvantitet som räknas. Det är ordning, rent och snyggt överallt, från byggstart till färdigt projekt, berättar Carsten.

Badrum och våtutrymmen
Kvidinge golv är specialister på badrum och har många nöjda kunder som i sin tur ger fler nya jobb. Carsten berättar att badrummet han visar är ett snyggt inrett badrum med många vinklar och en vägg som skiljer av toalett och dusch. Fördelen med våtrumsmatta i badrummet är att du får en snygg inredning som dessutom är extremt tålig mot vatten.
– Ett stilfullt och snyggt badrum vill alla ha och med dagens utbud av våtrumsgolv kan du i princip hitta allt du kan tänka dig av olika utseenden och färgkombinationer. Våtrumsmattan är både hygienisk och lättstädad. Med rätt skötsel kommer din nya våtrumsmatta att se lika snygg ut i många år framöver, säger Carsten.

Hela biten
Genom att anlita en specialist på våtutrymmen kan du vara säker på att branschreglerna för ”säkra våtrum” följs. Kvidinge golv tar hand om hela processen när du vill renovera ditt badrum.
– Vi gör hela biten. River ner det gamla våtutrymmet, flyt­spacklar, spacklar väggar och monterar golv- och väggmattor. Om kunderna vill kan vi även göra små målerijobb och snickerier, avslutar Carsten.