Chillzone på Klippanfesten

Östra Ljungbybördige Hasse Andersson är årets dragplåster på Klippanfesten, men årets nyhet är att Ung Fritid har ett eget område endast för ungdomar på parkeringen framför Hotell Pausa.

– Vi kommer att ha ett inhägnat område där vi flyttar ut vår verksamhet om kvällen. Vi kallar det ”Chillzone”. Det kommer att finnas en scen med uppträdanden och aktiviteter men även sköna hängytor där du bara kan chilla. Området är både drogfritt och enbart för ungdomar, berättar Lars Hultin som är en av fritidsledarna på Ung Fritid.

Inför Klippanfesten har fritidsledarna, när det funnits tid över, snickrat ihop en egen entré och annan rekvisita. Förutom Ung Fritids Chillzone kommer Partyfabriken att ha ett festområde på Torget 1 och Norrehus har en stor scen i sin trädgård. Det är i Klippan det händer!