Nytt och fräscht i Perstorp

Thaimat är snart en del av husmanskosten i Sverige. Starkt, syrligt och kryddat blandas med en föredömlig uppfinningsrikedom.

Mai Thai har öppnat i Perstorp och erbjuder både lunch och kvälls­servering. Lunchbuffén innehåller 12 olika rätter, både thai­ländsk och svensk mat med betoning på välsmakande rätter. I lunch­priset ingår även kaffe med friterad banan och glass.

Nöjda gäster
En av matgästerna hos Mai Thai är Ulf Bengtsson, kommun­direk­tör i Perstorp:
– Mai Thai är ett trevligt ställe som gör mycket för intrycket kring torget. Här är god mat och trevlig personal.

En annan av matgästerna är kommunalråd Torgny Lindau:
– Fräscht ställe med god mat som kompletterar det befintliga utbudet i Perstorp. Det är dessutom väldigt prisvärt, du får mycket mat för pengarna, såväl förrätt, huvudrätt och efterrätt till en lunch. Om du inte redan ätit här så rekommenderar jag dig att testa på maten, du lär bli positivt överraskad! Bra centralt läge dessutom.