Den positiva kraften

Årets sista nummer av Söderås­journalen – det betyder att tidningen kommit ut i 30 år nu. Tidningen är och har alltid varit en lokal tidning som både lyfter den lokala handeln och allt positivt som finns här. Det finns en kraft i att hjälpas åt, för tillsammans blir vi alla starkare. Den starka gemenskap som finns bland människorna som bor här är en positiv kraft.

Tidningen har förändrats genom åren, både till utseende och innehåll, men innebörden har alltid varit densamma. En attraktiv kommun har ett levande centrum och rikt föreningsliv. Genom att annonsera i Söderåsjournalen kommer du att synas eftersom folk läser tidningen. Vi producerar, trycker och sedan ska tidningen distribueras till samtliga hushåll och företag. Utan annonsörer lever inte tidningen vidare. Vi försöker göra tidningen läsvärd och intressant.

Vi vill passa på att önska alla en god jul och gott nytt år. Tack till alla som annonserat, hjälpt till under både det gångna året och föregående år. Vi ser ser fram emot ett nytt spännande år som ligger framför oss som ett oskrivet blad.

Daniel Kristensson, ansvarig utgivare