Hallå där Ulrika Ericsson – ny VD vid Treklövern

Vem är Ulrika Ericsson?
– Jag är civilingenjören som egentligen ville bli arkitekt. Efter utbildningen började jag på Helsingborgshem och där stannade jag i nästan nio år. Efter det har jag varit på MKB i Malmö i fyra år och nu är jag här. De senaste åtta åren har jag även suttit i styrelsen för det kommunala bostadsbolaget i Kävlinge, KKB. Jag är från Helsingborg men bor sedan tio år på en hästgård i Kävlinge med min man och vår son. Hästgården har vi ritat och byggt själva. Så jag har fått förverkliga lite av mina arkitektdrömmar.

Vad ser du fram emot i din roll som VD vid Treklövern?
– Utmaningar. Samhället och vår omvärld förändras hela tiden och jag vill utveckla och göra samhället bättre vilket inkluderar människors boende. Sen vill jag förstås utveckla mig själv och andra som jag jobbar ihop med. Under åren har jag skaffat mig många erfarenheter som jag stoppat i min verktygslåda och nu hoppas jag kunna få använda alla dem i den här rollen.

Hur ser framtiden ut?
– Vi ska fortsätta vara framgångsrika och klara av att möta varje generation och deras olika krav och behov. Min målsättning är att Treklövern ska vara en viktig del av Klippans utveckling. En stor utmaning är att kunna producera lägenheter med den standard som efterfrågas utan att hyrorna blir för höga