Andreas Byrlén, Andreas Johansson, Joakim Leijon och Rickard Olsson utanför lokalerna på Fabriksvägen i Klippan.

Lokal service åt dig

MO service i Klippan är en del av Prenad sedan tre år tillbaka. Prenad är ledande i Söderåsområdet inom el, VS och vitvaror.

Den lokala förankringen är viktig för Prenad. Med kontor i såväl Klippan, Åstorp och ett större kontor i Perstorp tillhör företaget en av kommunernas största arbetsgivare då de anställda bor i de tre kommunerna. I både Klippan och Åstorp handlar det om 10-12 anställda medan det i Perstorp är 60 personer.
– Nysatsningen på el i Klippan har gett oss en högre närvaro och vi kan erbjuda helhetslösningar på service och installationssidan, förklarar Joakim Leijon innan han fortsätter:
– Vi är ett stort företag med stark lokal förankring som servar både privatpersoner som företag. Tack vare vår storlek är vi prisvärda och kan ofta erbjuda de bästa materialpriserna.

Prenad har inga gränser för storleken på installationsarbeten och serviceuppdrag inom el, VS och säkerhet i Söderåsområdet. Inget annat företag har storleken till att ge snabb service till rätt pris i närområdet som Prenad kan erbjuda.

Allt och lite till
Efter att MO service blivit en del av Prenad har bredden ökat och vitvaror tillkommit. Tvättmaskiner, värmepumpar, larminstallationer av alla dess slag till att installera hela nya badrum och kök både vid renoveringar och nyproduktion. Allt inom el och VS, listan kan göras lång på allt vad Prenad utför.
– Det är inte många som känner till vår stora bredd och att vi finns i hela närområdet, menar Joakim Leijon.

Med Andreas Johansson på VS (värme, vatten), Andreas Byrlén på el och Rickard Olsson på vitvaror på plats pratas det i mun på varandra och det märks tydligt att de trivs ihop och har utbyte av varandra.
– Vi är ett starkt team som hjälper varandra och har blivit starkare tillsammans. Huvuddelen av alla jobb är lokala, faktiskt lika mycket till företag som till privatpersoner. Att vi bor här själva och känner många spelar förstås in. Kontakter privat och vid företagsjobb ger nya jobb så vi är verkligen lokala på det viset, säger Andreas och Andreas.

Från företag till hushåll
Lokal närvaro och goda kundrelationer är en stor del av Prenads styrka och en förutsättning för ett långsiktigt samarbete med sina kunder. Genom MO Service levereras elinstallationer, service av vitvaror och professionell tvättutrustning till såväl företag som privata hushåll. Du kan med all rätta säga att Prenad är hela bygdens leverantör av el, VS och vitvaror.