Hallå där Jessica Moline – ny ordförande i Klippans köpmannaförening

Hur känns det?
– Det känns fantastiskt roligt, jag är väldigt glad över att fått förtroendet av medlemmarna. Det känns som att föreningen behövde lite förnyelse och nya krafter. Just nu är vi många ”yngre” som startat företag i Klippan vilket gör att köpmannaföreningen blivit mer aktiv och det har kommit in folk med driv och entusiasm vilket känns väldigt skoj. Tillsammans med de som är ”gamla i gemet” som har en stor erfarenhet tror jag att vi kommer driva köpmannaföreningen framåt på ett bra sätt!

Är det Några nyheter att vänta?
– Vi hoppas förstås på att fler ska bli medlemmar i Köpmannaföreningen och att befintliga medlemmar ökar sitt engagemang. Vi har alltid öppna möten första onsdagen varje månad hos oss (Systrarna i gränden) och där är våra medlemmar alltid välkomna!!
– En stor nyhet är att Klippanfesten flyttas från parken till centrum – det kommer att finnas aktiviteter för alla åldrar och även under dagen vilket jag tror kommer bli uppskattat av de som bor i Klippan med omnejd. Förhoppningsvis kommer flytten gynna även oss handlare. Jag hoppas även att vi lokala företagare får chansen att vara med i planeringen så att vi eventuellt kan finnas med i mattält och dylikt. Men det är upp till arrangören att bestämma.

Möjligheter för Klippan centrum?
– Jag tror man måste se möjligheter i det mesta, i Klippan är vi många företagare och ibland tror jag att de som bor häromkring glömmer bort hur mycket Klippan har att erbjuda. Allt från restauranger & klädesbutiker till elektronik, blommor, smycken och skor. Jag tror också att ju mer vi har att erbjuda desto mer kan vi locka folk till Klippan – det är viktigt att vi inte ser varandra som konkurrenter utan att vi samarbetar och hjälps åt för att få centrum att leva!

Vad har vi att se fram emot under Klipplördagen?
– Som du ser i programmet kommer det hända en hel del i byn under några timmar. Vi hoppas på att Klippans invånare passar på att ge sig ut i byn och besöka alla våra fantastiska butiker som har bra erbjudanden denna dagen!