Maria Isberg på Sånnagården blev årets kvinnliga företagare i Åstorp

Åstorpscentern har delat ut pris till årets kvinnliga företagare varje år i samband med kvinnodagen 8 mars sedan 2008. I år fick Maria Isberg på Sånnagården utmärkelsen med motiveringarna: ”en driven och kreativ företagare” och en ”förebild för andra kvinnor”. Sånnagårdens kaféverksamhet, gårdsbutik och trädgårdsmästeri med försäljning av närodlade sommarblommor och grönsaker

I år är det Maria Isberg på Sånnagården som fått diplom, blommor och tårta. Hon beskrivs som ”en driven och kreativ företagare” och en ”förebild för andra kvinnor”, enligt motiveringen till priset. Där lyfts verksamheten hon byggt upp på Sånnagården med kaffestuga, presentbod och gårdsbutik med försäljning av närodlade sommarblommor och grönsaker fram. Den 24 april är det premiär för säsongen och då öppnar kaféet, som är öppet dagligen fram till 1 juli. Den 6 maj är det vårmarknad på Sånnagården.