Påsklov på Perstorps bibliotek

Graffitiworkshop

Måndagen 26 mars kl. 10 – 12
Tisdagen 27 mars kl. 10 – 12

Lär dig att måla graffiti med olika tekniker och experimentera med pennor och markers. Passar dig mellan 10-15 år. Begränsat antal platser! Anmäl dig på biblioteket eller ring 0435-392 30. Anmälan gäller den ena av dagarna.

Filmklubben visar: Hopp

Onsdagen 28 mars kl. 10:15 – 11:45

Fred är en arbetslös slöfock som av misstag kör på Påskharen med sin bil och blir tvungen att ta hand om honom medan han återhämtar sig. Medan Fred kämpar med att ha världens värsta gäst boende hos sig, lär de sig båda vad som krävs för att bli vuxen.

Svenskt tal, barntillåten.

För att se filmen behöver du medlemskort i filmklubben. Det hämtas på biblioteket innan filmen börjar.

Påskpyssel

Torsdagen 29 mars kl. 10 – 12

Vi pysslar tillsammans inför påsken. Ingen föranmälan.