Hallå där Per Thomasson

Den 1 april tar Per Thomasson över Nya Pålles igen när Jessika Kristensson lämnar för att fokusera på sina restauranger i Ängelholm.

Det kommer att bli en del förändringar även om mycket kommer att vara sig likt. Per kommer att fortsätta arbeta på Klippans Maskintjänst och kommer inte att delta i den dagliga verksam­heten. Jenny Tydinger är den som kommer att ansvara för driften och den dagliga verksamheten.

Vad är det för nyheter som är på gång hos Pålles?
– Vi har tänkt bygga en uteplats under tak där det ska gå att äta sin mat. När det gäller maten så kommer vi att satsa på Per i Vikens produkter och bli först i Klippan med att erbjuda högrevsburgare. Vi kommer även att ha utökade hamburgermenyer med lokala namn. Potatismoset kommer att vara hemlagad. Vi kommer även att ha mjukglass med våffelstrutar samt milkshakes.

Bara en massa nyheter?
– Inte enbart, vi behåller dagens som tidigare även om menyerna kommer att ändras lite. Pålles kommer att ha öppet till klockan 17 om vardagarna och från den första maj kommer vi att öppet till kl. 16 under helgerna. Vi kommer även att erbjuda företag att beställa mat och frallor som levereras till företaget.

Något du vill hälsa?
– Först och främst vill jag hälsa tidigare och nya kunder välkomna. Samtidigt vill jag tacka Jessika för hennes insats och önskar henne lycka till.