Restaurang Terrassen gör plats för matgäster i Klippan

När vi är på besök är det liv och rörelse i restaurangen som både har renoverat lokalerna och öppnat upp så det är öppna och ljusa ytor i lokalen. Kön ringlar både till kassan och till maten av matgäster under lunchen. 

Lunch och à la carte
Walid Wehbe driver Restaurang Terrassen som serverar mat i Klippans kulturcenters lokaler. Lunch serveras varje vardag mellan klockan 11 och 14.30 och det står svensk husmanskost på menyn. Walid kommer från Libanon och det kommer finnas inslag av mat från hans hemland på salladsbuffén även om det annars är klassisk svensk salladsbuffé.
– Efter lunchen håller vi stängt några timmar och öppnar igen klockan 17 för att erbjuda à la carte, vilket vi även serverar under helgerna, säger Walid.

Restaurang Terrassen är både en restaurang och pizzeria som har tänkt att ha uteservering om somrarna där det grillas på uteplatsen.