Välbesökta visningar av nybyggda lägenheter

Välbesökt visning av Perstorps Bostäders nya lägenheter.

Välbesökt visning av Perstorps Bostäders nya lägenheter.

Lördagen den 13 januari hälsades allmänheten välkomna till Perstorps bostäders lägenhetsvisning på Hantverkaregatan. Kön ringlade lång utanför bostadshuset mitt i centrala Perstorp för att få komma in och titta på de nybyggda lägenheterna. Perstorps bostäders VD Henry Roos stod i dörren och hälsade alla välkomna. I trapphuset mellan lägenheterna på bottenplan stod Annelie Andersson som ansvarar för uthyrningen hos Perstorps bostäder och svarade på frågor. Intresset var stort och besökarna imponerades av de smarta lägenhetslösningarna och att lägenheterna var stora och öppna till ytan.

Borta vid området Jeans Park vid Jeans Damm hade byggföretaget Existensia visning av sina 4 nybyggda lägenheter med dammutsikt. Även här var det folk som kom och gick hela dagen. Även om intresset var stort för samtliga lägenheter är gemensamt för de båda nybyggena att samtliga lägenheter är uthyrda och att hyresgästers flyttar in 1 februari.

Existensia visade upp 4 nybyggda lägenheter med utsikt över Jeans Damm.

Existensia visade upp 4 nybyggda lägenheter med utsikt över Jeans Damm.