Angelägen torsdag i Klippan

Föreläsningsserien Angelägen Torsdag ger dig intressanta perspektiv på aktuella samhällsämnen. Karin Törnström avslutar höstens föreläsningsserie när hon kommer föreläser om ämnet Kränkt, trakasserad, diskriminerad – vad är skillnaden? Ordet diskriminering dyker allt som oftast upp i medierapportering, debatter och andra sammanhang. Men vad är egentligen diskriminering? Vad säger lagen och är den tillräcklig? Karin Törnström, jurist och utbildare på Antidiskrimineringsbyrån Helsingborg, reder ut begreppen och berättar om hur arbetet mot diskriminering kan se ut.

När: Torsdagen den 7 december
Tid: Kl. 18.30-20.00.
Plats: Musikskolans Konsertsal, Storgatan 9, Klippan.
Fri entré
Arr: Kultur- och fritidsförvaltningen i samarbete med Antidiskrimineringsbyrån Helsingborg