Fullt hus i Åstorps ishall

Under hela höstlovet var Åstorps ishall fylld av aktiviteter.

Måndag-torsdag arrangerades det en ishockeycamp med spelare från hela Skåne. Under torsdagen var Daniel Glimmenvall från Rögles hockeygymnasium på besök. Killarna och tjejerna, som är 10 och 11 år gamla, lyssnade intresserat till Daniels ord om att sköta skolan i första hand om de vill bli duktiga ishockeyspelare. Rögle är den naturliga klubben för alla talanger när de kommer upp i 16-års åldern. Samarbetet mellan Rögle och övriga klubbar i Skåne bygger på att de mindre klubbarna har barn och ung­domar som spelar ishockey, annars har Rögle inga lag att möta.

Efter fyra dagar av ishockey om förmiddagarna blev det konst­åkning under hela fredagen. Varje eftermiddag var det allmän­hetens åkning och på fredag blev det disco på skridsko för alla barn som vill vara med.