Alfabetsmysteriet på Klippans bibliotek

Föreställning som bygger på musiken ur Fem myror är fler än fyra elefanter. Barnen bjuds in till att leka med ord, musik och rörelse under ledning av tre agerande musikpedagoger. Föreställningen tar sig igenom alfabetet från A till Ö. Bokstäver försvinner, kalsonger byts ut mot bokstaven ”K” och bokstaven ”O” ser ju ut som en trumma! Föreställningen varar i 35 minuter och efterföljande workshop i 25 minuter. Här får barnen skapa själva, genom sång, dans och rörelse som ska uppmuntra till vidare skapande av text, bild och musik på egen hand.

När: 19 november
Tid: 14.00-15.00
Plats:Klippans bibliotek.
Ålder: 5-9 år.

Fri entré. För att vara säker på att få plats boka gärna i förväg på 0435-281 76 eller bibliotek@klippan.se

Arr:
Kultur- och fritidsförvaltningen