Onsdagskväll med Tobias Persson på Hillesgården

Somliga går i tramsiga skor. Sällan har det skrattats så mycket som när ordvitsaren, ståupparen och före detta ”Ö&B-mannen” Tobias Persson gästade Hillesgården i våras! På mångas begäran är han tillbaka för att än en gång trigga igång våra skrattmuskler. Han har medverkat i TV-produktioner som Robins, Lotta på Liseberg, Babben & Co, ritat karikatyrer, skådespelat, utsetts till Bästa manliga ståuppkomiker 2008, sedan 2009 regelbundet uppträtt på Englands främsta humorklubbar och skrivit manus till Robert Gustafsson, Magnus Uggla, Time Out, Snacka om nyheter samt Partaj. Himlen hatar skinka och Den ofrivillige ordvitsaren heter böckerna som Tobias skrivit. Massera käkmusklerna – det blir en härligt galen skrattkväll!
När: Onsdag 15 nov.
Tid: Kl 19-20.30
Var: Hillesgården, Östra Ljungby
Bokning av biljetter: Telefon 0435-215 30 eller per e-post till info@hillesgarden.se.
Pris: 170 SEK