Lycklig familj fick lyckad familjekväll ihop!

Smaskens till sista slicken!

Vinnarna av en middagskväll hos Sachi Sushi blev familjen Sivius från Färingtofta som firade dagen till ära att Brynäs vunnit.

Hela familjen är engagerade i Frosta hockey i Höör samt inbitna Brynässupportrar. Att få tiden att gå ihop som egen företagare med ständig jour, vara ungdomsledare i ishockey samt inbiten Brynässupporter tar mycket tid i anspråk. Det var Camillas motivering som gav henne middag åt hela familjen på Sachi Sushi:

”Min man jobbar jämt och ständigt och har jour de kvällar som han inte fungerar som tränare i idrottsklubben som våra barn är engagerad i. Vi äter alldeles för sällan middag ihop och ännu mer sällan som vi går ut och äter tillsammans. Jag skulle gärna vilja vinna och ta med hela familjen på en middag tillsammans ute på restaurang. Alla i familjen tycker om mat från det thailändska köket och vi har hört mycket gott om Sachi från vänner som ätit där. Jag håller tummarna för att jag kan vinna för hela familjens skull.”

Fantastiskt gott
Det blev mycket mat och många olika rätter på bordet när det dukades in. Barnen Amadeus och Milo tyckte det var fantastisk gott och gav maten högsta betyg.

  Jag älskar vårrullar, upplyste minsta sonen Milo oss om.

Både Morgan och Camilla var lika nöjda.

– Sachi Sushi är tveklöst det bästa stället vi ätit på när det gäller asiatisk mat i Klippan med omnejd, säger Camilla nöjt.

Givetvis ringer jourtelefonen under middagen men Morgan lyckas skjuta upp det och kan få äta klart innan han måste iväg och arbeta en lördagskväll.

– Det är mysigt att gå ut och äta hela familjen, det händer allt för sällan, berättar Morgan. Blev väldigt glad när Camilla berättade att hon vunnit en middag åt hela familjen. Jag har tur som är gift med henne som tänker både på mig och barnen. Maten här är fantastiskt god, hit ska vi gå fler gånger det är vi överens om, avslutar Morgan.

Bra service
Hela familjen berömmer Sachi Sushi både för deras gästvänlighet och servicen av personalen. Det är mysig miljö med musik som spelas tyst i bakgrunden utan att det påverkar ljudnivån i lokalen. Lokalen är stor och luftig.

– Det här blev en lyckad kväll med riktigt god mat. Det fanns verkligen något för alla i familjen. Tack för en riktigt bra vinst, det lönar sig att läsa Söderåsjournalen, hälsar Camilla glatt innan Morgan måste kila iväg för jourjobb. Det är en fastighetsägare som har stopp i sitt avlopp och har ringt Morgan på Spolservice i Ljungbyhed. En lyckad lördagskväll för hela familjen avslutas som många andra kvällar med jourjobb.