Anrik knatteturnering i Ljungbyhed

Fotbollsklubbar från hela Söderåsom­rådet gästade Ljungbyhed lördagen den 30 september när den 38:e upplagan av knatteturneringen avgjordes. Samtliga lag och spelare fick pris efteråt och trollkarlen Tobbe Chilli uppträdde till barnens förtjusning.

Nästan 180 barn och lika många föräldrar fick plats på och vid fotbollsplanerna i Ljungbyhed under ett antal timmar. Varje match är unik fast det koras ingen vinnare, utan fokus är att alla får spela lika mycket. Glädjen över att spela fotboll och vara med kompisar är det som förenar spelarna från de olika lagen.

– Föräldrarna är engagerade och hjälper till, fotbollsturneringen och avslutningen är en tradition vi tar vara på, berättar Leif Troedsson som till vardags är både målvaktstränare i Falkenbergs FF och till U21-landslaget.