Sofia Källgren & Carina E Nilson till Hillesgården

Följ med på en musikalisk resa genom filmens och musikalernas värld. Sofia Källgren är en av våra mest folkkära sångerskor. I över 20 år har hon turnerat och gjort konserter både i Sverige och utomlands, spelat in ett flertal skivor och medverkat i mängder av TV-program. Bland annat har hon en lång karriär bakom sig i Kina, där hon sjungit in traditionella kinesiska sånger på originalspråket och som ett bevis för att man uppskattar henne blivit kallad The Golden Fox. Kvällens ackompanjatör, pianisten Carina E Nilson, som gör sitt tredje framträdande på Hillesgården, har en lång och unik erfarenhet av att arbeta både på och bakom scen. Som kapellmästare har hon arbetat med de flesta av landets etablerade artister och spelat överallt i världen.

Plats: Hillesgården, Östra Ljungby
När: Onsdag 25 oktober
Tid: Kl 19.00 – 20.30
Kostnad: 170 kronor