Fynda, fika och flanera i byn!

Den 18-19 augusti är det dags för Ljungbyheds Gammelmarknad i Ljungbyheds centrum. 

Gammelmarknaden är en uppskattad marknad som fyller gatorna i Ljungbyhed med folk. God stämning och förhoppningsvis bra väder lockar alltid besökare till Ljungbyhed. Knallarna erbjuder som alltid allt från kakor och godis till roliga t-shirts eller andra kläder.

Förutom Gammelmarknaden håller även butikerna i Ljungbyhed öppet som vanligt. Här hittar du riktigt bra fynd och trevlig personal. Passa också på att ta en fika på Konditoriet som erbjuder smarriga bakverk. God stämning och mycket folk är årligen återkommande inslag under Gammelmarknaden när knallarna slår upp sina marknadsstånd. En tradition som lockar och blir likt en hemvändardag för många.

– Det bästa med marknaden är att den drar folk till vår trevliga by. Marknaden är ett populärt inslag i Ljungbyhed. Den ger folk en chans att se hur mycket bra det finns här med service, affärer och engagerade föreningar, berättar Bo Rosengren som är ordförande i Ljungbyheds Köpmannaförening.