Donnez, Mikael Strömqvist , Carolina Skaarup Tegnér (Callinaz) och Anders Tegnér nominerade i Guldklaven

Nomineringarna fortsätter att trilla över Donnez. Den här gången är de en av kandidaterna till ”Årets band” på Guldklaven. Donnez har vunnit Guldklaven tidigare (2012) och priset beskrivs som musikbranschens svar på Oscarsgalan. Bland nomineringarna i kategorin ”Årets musiker” återfinns musikern och gitarristen Mikael Strömqvist från Donnez. Anders Tegnér är också en av de nominerade i kategorin ”Årets musiker”. Anders är gift med f.d. klippantösen Carolina Skaarup Tegnér som sjunger i bandet Callinaz är nominerad i kategorin ”Årets sångerska”. Carolina skriver på sin Facebooksida:

”- Jag är så himmelens otroligt glad och överraskad över att ha blivit nominerad. Mitt hjärta sprudlar!”

 

Vi från Söderåsjournalen önskar lycka till!