Sevärd utställning i Klippans konsthall

Malin Olsen

Klippans konstförening och kultur- och fritidsförvaltningen samarrangerar en ny utställning med lokal prägel. Rebecca Sharp som erhöll Klippan kommuns kulturpris 2015 och kulturstipendium 2016 ställer ut i sina teckningar, företrädesvis i blyerts, i konsthallen. I teckningarna bearbetas livets tyngre ämnen, hur det är att vara kvinna i samhället och kontrasterna i livet mellan med- och motgångar. Hennes teckningar reflekterar över livet på ett allmänmänskligt plan.

Den skånska Gesällsmeden Malin Olsson, bördig från Mörarp, ställer sina smiden som hämtar inspiration från naturen, dess skiftningar och kontraster. Malin Olssons verk visar hur smidet är ett hantverk och hennes formspråk ger ett lugn i själen.

Utställningen pågår 21 januari – 26 februari.

Vernissage lördagen den 21 januari kl. 11-13.

Klippans Konsthall följer Klippans biblioteks öppettider om inget annat anges.

Plats: Klippans Konsthall, Storgatan 9.

Fri entré. Välkomna!