Julskyltning och julmarknad i Perstorp

Perstorp håller på traditionen med julskyltningssöndag! Den första advent – 27 november – blir det folkvimmel och yra i centrum. Butiker och handlare bjuder till och har speciella erbjudanden inför jul-handeln. Julskyltningen börjar kl 13 och slutar kl 17.

Julmarknad
Lions Club i Perstorp och Perstorps Hembygdsförening arrangerar gemensamt en julmarknad på Hembygdsgården från kl 13.30 till kl 18.00. Man bjuder på en gammaldags, trivsam och traditionell marknad med något för de flesta. Från centrum kommer marschaller att finnas upp till Hembygdsgården, allt för att leda allmänheten rätt.

Hembygdsföreningen har fixat glögg och pepparkakor, kaffe och våfflor och korvgrillning. Ingen behöver gå hungrig eller kaffesugen från julmarknaden! Lions Club har fiskdamm och tomtegrotta för barnen.

Lucia
Kl 16.00 blir det dans kring granen och kl 17.30 kommer årets Lucia att krönas. Lucian och hennes tärnor kommer att få ett smycke vardera som generöst skänkts av Guld o Silversmedjan i Klippan.

Luciakonsert i skolans aula blir det den 13 december då Lucia och hennes tärnor kommer att framträda. Biljetter köps på ICA/förköpet eller Biblioteket.

Julen i Perstorp är på gång – julmarknad och julskyltning är själva avstampet. Julstök och julbestyr inleds den 27
november!