KlippLördag i Klippan

Klippans köpmannaförening, som arrangerar speciella ”handelsdagar” två gånger om året, anordnade den 1 oktober för första gången en ”klipplördag”.

Anslutna butiker bjöd på riktiga ”klipp” under några timmar under dagen. Det var alltså rejäla rabatter på ett antal utvalda varor som kunderna kunde ta del av.

– Jag är jättenöjd, säger Helena Jakobsson som driver klädesbutiken Gunns mode. Det var trevligt! Nyckelharpsfolket kom in i butiken och spelade och clownen hälsade på. Jag hade kunder som gjorde ”klipp”, men jag fick även sålt av mitt ordinarie utbud.

Förutom förmånliga erbjudanden med rabatter på varor och tjänster bjöd man barnen på fina motiv från Annas ansiktsmålning på Allétorget, musik med medlemmar från Nyckelharpsfolket från Perstorp och så fanns clownen Jumpin´ Joe som trollade och trixade med vuxna och barn.