En ren glädje när Städpatrullen är i farten!

Nu har Städpatrullen i Klippan funnits i tolv år och allt rullar på för Edyta och Piotr Pitula. Det var Edyta som startade företaget tillsammans med en väninna, men efter några år fick Piotr också vara med i firman.

För drygt ett och ett halvt år sedan fick man Klippans kommuns näringslivspris, en utmärkelse som man än idag kan känna stolthet över.
– Ja, det var verkligen roligt att vi fick det priset, säger Piotr. Det sporrar oss att jobba vidare på samma sätt. Men vi har duktig personal och det är dom som skall ta åt sig äran för det beröm vi får. Vi får många nya kunder genom rekommendationer och det känns bra. Det måste betyda att vi gör ett bra och uppskattat jobb.

Privatpersoner och företag

Företaget har idag 10 anställda och sex före-
tagsbilar som utför städning i stora delar av nordvästra Skåne. Kontor har man på Torget i Klippan, ett centralt och bra läge.
– Det är mycket städning hemma hos kunder, berättar Edyta. Men vi har en hel del städningar hos företag också. Förutom kontorsstädning kan det vara grovstädning på byggen och industrier. Flyttstädningar utför vi så klart också. Vi har den utrustning som krävs för hela bredden av lokalvård.

Sommaren hektisk

Städpatrullen använder miljövänliga ren-göringsmedel så långt det går, vilket känns som en garanti för att man är ett seriöst företag. En hel del jobb utförs när de flesta av oss andra har lata dagar på semestern.
– Sommaren har varit hektisk, vi har haft mycket att göra, fortsätter Piotr. Många passar på att beställa storstädning till semestern, både privatpersoner och företag. Att komma tillbaka till ett nystädat, fräscht hem uppskattas av många. Och då känner vi oss också nöjda.

RUT-avdrag

För de privata kunderna finns rut-avdraget vilket är gynnsamt när man beställer en städning i det egna hemmet. Att man får skattereduktion med 50% på arbetskostnaden gör det lättare för en privatperson att anlita en firma som Städpatrullen.
– Rut-avdraget drar vi direkt på fakturan, så för våra kunder är det inte alls krångligt, säger Edyta. Det blir då självklart billigare när man vill ha städat hemma. Många som håller på och flyttar passar på att beställa städning av oss. Man slipper städa lägenheten eller villan som man lämnar, och kan koncentrera sig på flyttningen. Den kan ju vara jobbig nog, så då tar vi hand om städningen.

Skön känsla

Flyttstädningarna utförs alltid enligt de regler som kan finnas hos fastighetsägare och bostadrättsföreningar. Städpatrullen garanterar att städningen blir godkänd vid eventuell besiktning.

Att kunna lämna ett välstädat hem eller kontor bakom sig är en skön och hedersam känsla för den som har det som sitt yrke! Och för den som kommer hem till ett rent hus eller en ren lägenhet är det inte så tokigt heller. Skönt att se att dammråttor och fettfläckar har försvunnit, och att det går att se ut genom fönstren igen! Tänk att det fixade sig så enkelt…