Lyckad kväll med Callinaz, företagare och mental träning!

Release för Callinaz tredje skiva, två timmars mental träning på temat positivt tänkande och företagsmingel. Det var vad som serverades när Bilpartner i Klippan bjöd in företagare som jobbar med service, sälj och kundkontakt tillsammans med sina anställda för en trevlig kväll.
– Jag fick idén att jag ville göra något för handlarna och företagen i Klippan. Vi har en hel del event, men då handlar det om att visa upp våra bilar. Detta är en kväll helt för företagarna och deras anställda, säger Anders Hallberg som är försäljningschef på Bilpartner i Klippan och initiativtagare till kvällen.

Cirka 150 personer minglade runt i lokalen och njöt av småprat och god mat från Ica Kvantum, Hemköp Ljungbyhed, Nya Pålles och dryck från Harrys.

Callinaz tredje skiva lanserades

Callinaz, Klippanbandet som gör succé på dansbanorna i hela Sverige, var också på plats. De släppte sin tredje skiva på tre år och just denna kväll, 19 maj, släpptes ”Fest i Folkets Park”.
– Det är lätt den bästa skivan som vi har gjort. Vi har vågat lite mer. Självklart är vi fortfarande i dansbandsgenren, men denna skiva har ett nytt sound som vänder sig mot både den yngre och äldre publiken, säger Carolina Skaarup Olsson, bandets grundare och sångerska.

Fram till september har Callinaz fullt upp med spelningar i hela Sverige. Dessutom byter bandet turnéfordon och alla i bandet ska utöka sina körkort så de kan köra turnébussen själv.
– Det här är så otroligt roligt. Det är det som gör det värt det och gör att det fortfarande är så kul att spela med bandet. Det känns kul att spela på hemmaplan och få släppa den tredje skivan här ikväll, avslutar Carolina Skaarup Olsson innan hon och bandet äntrar scenen.

Spännande koncept

Medan Callinaz snyggt och proffsigt levererar en blandning av sina nya och gamla låtar fortsätter minglet. Anders Lindberg, Klippans Kommuns Näringslivsutvecklare, är också på plats.
– Det här är ett jättetrevligt initiativ. Det är kul när många företag hjälps åt och arrangerar ett jippo av det här slaget. Det betyder mycket för företagarna och gör det lättare att ta kontakt med varandra sen, säger Anders.

Som näringslivsutvecklare tycker han det är viktigt för företagarna att göra saker gemensamt och skaffa sig nya reflektioner.
– Här är även många kommunanställda på plats och det hela är ett väldigt spännande koncept, fortsätter Anders Lindberg.

Två timmars mental träning

När klockan närmade sig 19 slog sig gästerna ner framför scenen. Inbjuden gäst och föreläsare var Maria Kehagia. Hon är utbildare och personlig coach inom området mental träning.
– Det var verkligen en jättebra idé att Callinaz hade sin skivrelease här och spelade till förminglet, det blev nästan som en uppvärmning för min del, skrattar Maria.

Under två timmar pratade Maria entusiastiskt om det positiva tänkandet. Hur viktigt det är, både i arbetet och också i vardagen.
– Vänd spegeln mot dig själv. Hur tänker du? Vilka är dina psykologiska begränsningar?

Under föreläsningen ger Maria åhörarna många verktyg som utvecklar det positiva tänkandet. Bland annat fick publiken i uppgift att vända sig till stolsgrannen och säga följande: Du är bra, du är grym, du är bäst, du äger, du är sexig! Det sistnämnda framkallar en hel del skratt!

Maria Kehagia anlitas av idrottsföreningar, företag och myndigheter i hela landet för att föreläsa om det positiva tänkandet.
– Det var en jättehärlig publik här på Bilpartner. De bjöd på sig själva och var engagerade, avslutar Maria efter en mycket lyckad kväll för alla inblandade!

Några av Marias redskap för att tänka positivt:
– En vinnande hållning! Sträck på dig, våga ta plats, våga vara!
– Beröm! Beröm duktiga människor och våga ta emot beröm. Säg bara tack när du får beröm, inte ”Detsamma” eller någon bortförklaring. Sug i dig beröm!
– Framgång föder framgång!

Kvällen avslutades strax efter nio och det är helt klart att alla gick hem nöjda med kvällen, en positiv känsla i kroppen och stolta över Klippanbandet Callinaz!