Johanna testar… Lekplatsen i Klippans Stadspark

En riktig favorit i vår familj är lekplatsen i Stadsparken i Klippan. När min dotter kommer till det stadiet hemma att hon dänger en soppslev i huvudet på den stackars hunden, då vet jag att hon är uttråkad.

Då är det perfekt att sätta henne på cykeln och susa iväg till den stora, fina lekplatsen i parken. Vi brukar ha med oss lite fika, eller så köper vi något på vägen. En stor kaffe till mamma till exempel…

Jag tycker om att lekplatsen har något för alla åldrar. De riktigt små kottarna kan sitta i sanden eller krypa runt på det mjuka underlaget vid den ”lilla” lekavdelningen. De stora barnen kan åka linbana eller svinga runt i de roliga karusellgungorna. Med de stora barnen menar jag även mamma, pappa, mormor och morfar.

Ett extra plus för den stora runda grillen som är byggd. Där finns både tak och sittplatser för små och stora rumpor.
Det enda negativa med lekplatsen i Stadsparken är att det blir ett väldans liv när man går därifrån….MEEEEER! NEEEEEJ! GUUUUNGAAAAA! hojtar mitt lilla barn när skymningen sänker sig och vi MÅSTE gå hem.

Aktivitet: Lekplatsen
Plats: Stadsparken, Klippan
Kostnad: Inget. Eventuellt medhavd fika/grille.
Vad behövs: Lekvänliga kläder och barnasinne.
Betyg: En fantastiskt fin lekplats med mycket roligt! Stadsparken är väldigt vacker med lummig grönska och stora grönområde. Vid lekplatsen finns även en toalett som är öppen dagtid.
Tröttnar man på lekplatsen kan man spela fotboll i parken. Eller varför inte göra ett besök i S:t Petri? Möjligheterna är många!
Johanna testarpoäng: 5 av 5 badbollar