Festival i dagarna tre!

Knappt en vecka efter att Parkfesten ägt rum (den 7 juni) är det åter dags för Stadsparken i Klippan att ta emot glada besökare. Den 12, 13 och 14 juni slår Lions Club Klippan i samarbete med Partyfabriken för fjärde året i rad upp portarna till Klippanfestivalen.
– Klippanfestivalen anordnar vi för att vi vill bjuda alla Klippanbor på en fest i byn. Pengarna som vi tjänar under de tre dagarna använder vi till Lions olika verksamheter, bland annat bjuder vi på gåsamiddag på kommunens äldreboenden, säger Tommy Dahlman som är ansvarig i Lions festivalkommitté.

Det är tre dagar fyllda med underhållning för liten och stor. Den populära talangtävlingen återkommer och det blir uttagning både på torsdagen och fredagen.
– Vi satsar stort på invigningsdagen med The Cadillac Band. De spelar 60-tals rock och turnerar runt om i landet med sin musik. En riktigt bra inledning, fortsätter Tommy.

Vilda Tilda, glass och barnunderhållning

Blir det vilt på torsdagen så är det inget mot vad det blir på fredagsförmiddagen! Då kommer nämligen Vilda Tilda på besök. Det blir barnunderhållning mellan klockan 9-12 och alla glada barn får glass.
– I princip är det Lions som satt programmet varje dag fram till klockan 18. Därefter tar Partyfabriken över och ser till att det är fullt ös varje kväll fram till 01.00. På fredagen har de bland annat Nick Borgen med sig och levererar riktig festivalstämning.

Tanken är att Klippanfestivalen ska passa alla i familjen, stora som små.
– Hela familjeskaran kan hitta något som passar på Klippanfestivalen och det händer i princip något hela tiden. På lördagen blir det bland annat Politisk Kockduell mellan lokala politiker som ska laga mat på scen och klockan 20.00 står Klippankillen Linus Borg och hans band på scen, säger Tommy.

Hela det digra programmet för Klippanfestivalen hittar du i programmet (nedan).