Graffititapet till vinnaren!

”Hej! Jag vill göra om mitt rum precis som jag vill ha det. Därför vill jag vinna presentkort på Colorama. Hälsningar Liam Lantz 8 år!” Med den motiveringen vann Liam Lantz graffititapeter och en ny stil till sitt rum för 2 000 kronor i Söderås Journalens tävling.

Liam Lantz vet precis hur han vill att hans rum ska se ut ”om han får bestämma”.
– Det ska vara graffiti, säger han och Wictoria Svensson på Colorama i Klippan tar vant fram rätt pärmar bland alla hundratals tapeter som man kan välja mellan.

Mamma Annica är också med när Liam väljer ut sin vinst.
– Liam har ett ganska stort rum och han ville från början ha en färg på varje vägg, men där sa vi stopp, säger hon och skrattar.

Hemlighet!

Liam har många planer för rummet.
– Jag har inte berättat för någon att jag vunnit. Så det blir en överraskning när dom läser det i Söderås Journalen. Mina kompisar ska inte få se rummet förrän det är klart. Inte ens min kusin ska få se det!

På Colorama kan man ständigt se förändringar i trenderna.
– Nu lutar inredningstrenden mycket mot naturmaterial, 50-tal, retro, batik och vattenfärg, säger Veronica Paulsson på Colorama.

Hennes kollega Ann-Marie Nilsson träffar många kunder som vill ha tips och råd.
– Många yngre som gör om på sina rum vill ha någon lite tuffare fondtapet och det är populärt med svarta tapeter med mönster.

Vinnaren gör sin beställning och lovar att skicka bilder till Söderås Journalen när rummet är klart. Men först ska tapeterna upp…
– Det blir pappa eller morfar som får äran att tapetsera. Men det vet inte morfar om än, avslutar mamma Annica innan och hon den glada vinnaren vinkar adjö.