Fritidsgården Holken
Fartfylld höst!!!

Den 30 augusti var det stor invigning för den nya terminen på fritidsgården Holken i Ljungbyhed.
– Det var verkligen fest. Massor av barn och föräldrar stannade till och 15 familjepizzor blev uppätna, berättar Marina Nezwal som sitter i styrelsen.

Skyltat med plåt och graffiti

Holken har inte haft någon ordentlig skylt tidigare, men under invigningen passade man på att beundra den nya skylten som nu pryder utsidan av fritidsgården och är gjord i plåt av Ulf Engman.
– Nu ser man att det är en fritidsgård!

Det var även invigning av en ny graffitimålning som Richard Börjesson, alias Pezcandy, gjort.

Testa sport

Under hösten har man mycket på gång på Holken. Varannan vecka har man idrottshallen i Ljungbyhed där man sysslar med olika sporter och en gång i månaden gästas man av någon sportutövare som berättar om, visar och lär ut sin sport.

Showgrupp

För den som är intresserad av musik och dans så kommer artisten Helen Lindqvist att ha en grupp som ska sätta ihop en show. De kommer att repetera en gång i veckan.
– 12 tjejer anmälde sig direkt, vi hoppas såklart att någon kille också vill va med, säger Marina.

Egen fritidsledare

På fritidsgården kan alla från årskurs 4 och uppåt komma och bara vara. Man kan spela pingis, biljard, sitta och prata med kompisar eller någon vuxen. Sen starten har målet varit att få en fritidsledare på Holken. Med start denna säsong kan man stoltsera med att måndag och onsdag eftermiddag finns Urban Berggren, fritidsledare, på plats.


Öppettider:
måndagar och onsdagar 14-17
fredagar och lördagar 18-21