Nöjd klädvinnare handlar helst i Klippan

Hon är klädintresserad och handlar de flesta av sina kläder i butikerna hemma i Klippan. Därför var det en självklarhet för Margareta Flatemo att skicka en ett tävlingsbidrag när hon läste i Söderås Journalen att man kunde vinna kläder för 2 000 kronor från Nya Basthi.
– I Klippan tar personalen sig mycket med tid med kunderna än vad de gör om man åker till något köpcentrum.

Två födelsedagsresor

Några dagar innan tidningen du just nu läser kom ut, närmare bestämt den 18 april, fyllde Margareta Flatemo 60 år. På födelsedagen (som alltså inte hade inträffat när den här artikeln skrevs) åkte Margareta tillsammans med sina tre barn och deras respektive familjer till badparadiset Lalandia för att fira.
– Jag har inte berättat för någon förutom min man att jag har vunnit, så det blir en överraskning för alla mina barn att läsa tidningen när den kommer ut, skrattar Margareta.
I mitten av maj åker dessutom Margareta med sin mor och syster på ”tjejresa” till Madeira. Och kläderna som Margareta valde ut på Nya Basthi kommer väl till pass i den portugisiska solen.
– Det blev ett par vita byxor och ett par ”vintervita” jeans med tillhörande jacka. Jag ville ha lite ledigare kläder, så att man kan ha dom både till vardags och till fest, beroende på vilka accessoarer man väljer. Kombinerar jag med en jättefin glittrig topp är jag nästan festklädd, och om jag använder en t-shirt så funkar det jättebra i vardagslag.

Handlade även utöver vinsten

Man kan lugnt säga att Margareta har ”koll på klädmodet”! Och när hon ändå var på plats på Nya Basthi för att plocka ut sin vinst så passade hon på att köpa på sig ytterligare plagg när presentkortsvinsten var utplockad.
– Jag gillar att de är så enkelt att handla här i Klippan. Hade jag handlat på ett köpcentrum hade jag aldrig kunnat ta hem ett plagg för att testa om det funkar ihop med skorna jag köpte i en annan butik dagen innan, men i Klippan fungerar det. Det är fantastiskt!