Lyckligt slut på året!

Sven-Erik och Sonja Svensson från Kvidinge tog hem segern i årets sista tävling, där man fick handla för 2 000 kronor på ICA Supermarket i Klippan. Det var dottern Annette som anmälde sina föräldrar, som hon tyckte behövde lite plåster på såren efter en omskakande upplevelse som inträffade den 15 november. Då blev Sven-Erik Svensson nämligen utsatt för ficktjuvar, som mitt på ljusan dag lyckades komma över de 4 000 kronor han precis plockat ut från bankomaten.
– Jag kände mig aldrig direkt hotad, och förstod inte förrän jag gick och satte mig i bilen att pengarna var borta, säger han.

Julklpappspengarna försvann

– Det kändes mycket tråkigt när pengarna som var ämnade för julklappar till vår familj bara försvann. Vi körde direkt till polisen för att få hjälp, inflikar Sonja Svensson.

Men tyvärr så hade rånarna gått upp i rök och trots bra signalement så hittades aldrig de skyldiga.

Lagom stor

En vecka före jul fick Sven-Erik och Sonja åka in till Klippan och hämta ut sin vinst på ICA Supermarket. Trots att de bor i Kvidinge åker de alltid in till Klippan för att handla. Och favoritbutiken är faktiskt ICA Supermarket!
– Det är en väldigt fin butik tycker jag. Precis lagom stor, så att det är lätt att hitta det man behöver. Jag kör hit minst en gång i veckan, säger Sonja Svensson

Återvände redan dagen efter

Att få möjligheten att ”sätta sprätt” på 2 000 kronor i en ICA-affär är få förunnat. Och trots att julen stod för dörren med allt vad det innebär så fick inte Sven-Erik och Sonja ihop varor för 2 000 kronor. Istället fick de med sig ett presentkort på 500 kronor hem som kunde användas vid ett senare tillfälle.
– Fast när vi kom hem så kom jag på mer saker som vi borde ha köpt, så jag åkte tillbaka redan dagen därpå och handlade upp presentkortet, skrattar Sonja Svensson.

Båda två var mycket nöjda med sin dag på ICA Supermarket.
– Vi fick ett mycket vänligt mottagande och massor av fina matvaror, sammanfattar Sven-Erik Svensson.