Nya skor för hela slanten!

Det blev stövlar och vinterkängor till barnen när Carina Nilsson från Allarp tog hem segern i Söderås Journalens månadstävling. Shoppingturen gick till Trendi Skor i Perstorp.

– Jag brukar alltid läsa om era tävlingar men har aldrig haft tid att skicka in tidigare. När jag läste om att man kunde vinna skor så var både jag och sonen hemma och var sjuka, så då fanns det ju lite tid över, säger Carina Nilsson.

Skotokiga barn

Barnen Andreas, 8 år och Amanda, 6 år är båda två ”tokiga” i skor. Enligt Carina går det nästan inte att passera en skoaffär utan att de vill in och prova, och därför tyckte Carina att den här tävlingen skulle passa familjen Nilsson som handen i handsken.
– Jag trodde aldrig att jag skulle vinna, men satte mig i alla fall ner och skrev ihop ett brev. När jag visade det för maken sa han att han var övertygad om att jag skulle vinna. Det trodde väl inte jag, men jag blev väldigt glad när ni på Söderås Journalen ringde.

La till lite pengar

Priset bestod av att Carina fick plocka ut valfria produkter ur Trendi Skors sortiment för totalt 2000 kronor. Andreas fick ett par vinterkängor samt ett par blå sneakers. Amanda fick även hon ett par vinterkängor, och siktade även in sig på ett par stövlar med fuskpäls, som var varmfodrade i fårull.
– Vi fick lägga till några kronor för att kunna köpa två par var till barnen, men det var det verkligen värt.