Charlotte far vidare och Johan kommer tillbaka!

Charlotte Angel har under 2012 vikarierat som skribent i Söderås Journalen. Hennes vikariat är nu över och vi vill tacka Charlotte för det hon har presterat under den tid hon har jobbat med Söderås Journalen och andra projekt på Adapt Media.

Ett av de sista reportagen var, som alla kan se på omslaget till denna tidning, att prova linbanan på den nya lekplatsen i Stadsparken i Klippan. Charlotte, du har varit en väldig trevlig bekantskap för oss, och säkert även för våra kunder och läsare! Lycka till i framtiden!

Efter 8 månaders pappaledighet kommer vår ordinarie skribent Johan Wetterberg tillbaka till Adapt Media och därmed också till Söderås Journalen. Lille Viktor är nu 1,5 år och ”har sagt att det är helt okey att pappa börjar jobba igen”! Ett av Johans första uppdrag blir att ta Adapt Media, Söderås Journalen och Klippanshopping.se in i ”Facebook-världen”. Så vi hälsar Johan välkommen tillbaka, laddad till tusen för nya projekt på Adapt Media och Söderås Journalen!