Allsångens tid är nu!

Folkkära artister, trallvänliga bitar, härliga skratt, god mat i en genuin skånsk miljö är lika med succé! Allsång på Spången blir bara mer populärt för varje år. Redan innan artisterna är bokade brukar krögaren Martin Olsson få ta emot bokningar.

Spångens Gästgivaregård har lockat gäster med sin goda mat och dryck i 150 år men aldrig tycks anstormningen så stor som när det är allsångskväll. Då kommer busslaster med folk från hela Skåne, de mest långväga ända från Skaraborg. Vad är framgångsreceptet? Vi hör med Spångens krögare Martin Olsson.
– Det är en bra produkt med fina artister, och Spången med dess miljöer ger en fin inramning på det hela. Allsång ligger i tiden, säger krögaren Martin Olsson.

Skånskt och schlager

Årets två allsångskvällar, som vanligt under ledning av Uffe Chrix och Jojje Jönssons karaktär ”Dag-Otto”, äger rum den 16 och 23 juli. Den första kvällen blir genomskånsk med artisterna Danne Stråhed, Sanna Nielsen och underhållarna Madaroarna, och veckan därpå blir det schlageryra med David Lindgren och Timoteij, underhållningen står komikern Thomas Petersson för.
– Majoriteten av besökarna är barnfamiljer och pensionärer så det är viktigt med bredd på artisterna och det har vi försökt tillgodose.